Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της κίνησης Χαλάνδρι Εν.Αντι.Α.

Τη Δευτέρα 13/5 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η προεκλογική μας εκδήλωση με δεκάδες κατοίκων να αψηφούν τη βροχή!

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φασίτσα Πόπη και Αλεξίου Θοδωρής και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαπιέρης Σωτήρης για το πρόγραμμα και τις θέσεις μας γύρω από τα προβλήματα του Χαλανδρίου με κύρια μέτωπα την κοινωνική πρόνοια, την οικονομική διαχείριση, τα αντιπλημμυρικά έργα και τη Ρεματιά, τα απορρίμματα και τη μεταφορά του Καζίνο Πάρνηθας στη γειτονιά μας και το συντονισμό ανέλαβε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σοφιάννα Λεκού.

Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι αριστερών και ριζοσπαστικών σχημάτων από τους γειτονικούς δήμους και χαιρέτησαν η Έλενα Γρίβα, υποψήφια δημ. σύμβουλος με την Αντίσταση και Ανατροπή στα Βριλήσσια, ο Σπυρος Διαμαντοπουλος, υποψήφιος δημ. Σύμβουλος με την Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, ο Θάνος Ανδρίτσος, υπ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με το δημοτικό σχήμα Φυσάει Κόντρα και ο Περικλής Ζήκας, υπ. Δήμαρχος Χολαργού – Παπάγου με το Δίκτυο Πολιτών Χολαργού – Παπάγου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την κίνηση Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική Κώστας Τουλγαρίδης και η υποψήφια Περιφερειάρχης με την κίνηση Ανυπότακτη Αττική Μαριάνα Τσίχλη.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας!