Ανακοίνωση της Α’-Γ’ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας για το Καζίνο

Ανακοίνωση της Α’-Γ’ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας για το Καζίνο στην λ. Κηφισίας και κάλεσμα στη συγκέντρωση στο ΥΠ.ΕΝ. Πέμπτη 14/3, 12μμ, με τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας

ΟΧΙ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ Πρόσφατα, η εταιρεία που έχει το καζίνο της Πάρνηθας κατέθεσε αίτηση για μετεγκατάσταση στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο οικόπεδο που βρίσκεται στη συμβολή με τη Σπύρου Λούη (Κτήμα Δηλαβέρη/ Μαρμαράδικα). Η λειτουργία ενός Καζίνο στη γειτονιά μας θα έχει τεράστιες κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Η δυνατότητα να μπορεί κάποιος να πάει με τα πόδια για να παίξει τυχερά παιχνίδια και να πιει απεριόριστα δωρεάν ποτά (όπως ισχύει σε όλα τα Καζίνο) αποτελεί μια βόμβα στον κοινωνικό ιστό των περιοχών που θα γειτνιάζουν με το Καζίνο. Επίσης, η λειτουργία του επί 24ώρου βάσεως θα επιβαρύνει την περιοχή με υπερβολικό κυκλοφοριακό φόρτο το οποίο σε συνδυασμό με τα παραπάνω δημιουργεί σοβαρά ζητήματα οδικής ασφάλειας.
Το Δ.Σ. της Α – Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας κηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας (11:00 14:00) και καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται από τις Δημοτικές Αρχές Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και από σωματεία και συλλογικότητες των περιοχών αυτών.

Το Δ.Σ.