Έξω οι "γκάνγκστερ με τα μπλε" από τις γειτονιές μας!


Σκηνές ντροπής είδαμε το Σάββατο στην λαϊκή του Κάτω Χαλανδρίου, όπου μια μικρή ομάδα ανθρώπων άνοιξε δύο πανό και μοίρασε κάποια φυλλάδια για τα δικαιώματα του κρατούμενου απεργού πείνας Δ.Κ. 

Για την αντιμετώπιση της «ασύμμετρης» απειλής των 10-20-30 ανθρώπων επιστρατεύτηκαν κλούβες ΜΑΤ, ομάδες ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ελικόπτερο!

Μάλιστα οι αλήτες της ομάδας ΔΡΑΣΗ αφού εφόρμησαν μέσα στο πλήθος, τρομοκρατώντας τον κόσμο που ψώνιζε στη λαϊκή δεν δίστασαν να προσαγάγουν μια γυναίκα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο!

Τέτοιες εικόνες έρχονται σε συνέχεια της βίαιης διάλυσης συγκεντρώσεων με χημικά, αύρες και «τυφλές» προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας.

Μια μόλις μέρα μετά, την Κυριακή σημειώθηκε νέο περιστατικό ξυλοδαρμού πολιτών σε γειτονιά. Στη Νέα Σμύρνη οι γκάνγκστερ της ομάδας ΔΕΛΤΑ, επιτέθηκαν απρόκλητα σε πολίτες που βρίσκονταν γιατί διαμαρτυρήθηκαν για πρόστιμα που επέβαλαν σε οικογένεια που απλά έκανε την βόλτα της.

Είναι εμφανές ότι αυτά δεν είναι τυχαία περιστατικά, αλλά σαφείς κατευθύνσεις της κυβέρνησης για να καλύψει την ανικανότητά της στη διαχείριση της πανδημίας. Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να καταπνίξει κάθε φωνή κριτικής, διαφορετικής άποψης και αντίδρασης, με στόχο να επιβάλλει κλίμα τρομοκρατίας απέναντι σε όποιον αντιστέκεται στον νεοφιλελεύθερο οδοστρωτήρα.

Έχουμε φτάσει να μετράμε 6700 νεκρούς, έχουν γεμίσει όλα τα νοσοκομεία της Αττικής και αντί να προσλάβουν νοσηλευτικό προσωπικό και εκπαιδευτικούς, προσλαμβάνουν αστυνομικούς για να δέρνουν τον κόσμο!

Κάτω τα χέρια από τα δημοκρατικά δικαιώματα!

Όχι αστυνομοκρατία στις γειτονιές μας!

Λεφτά για το ΕΣΥ και την υγεία, όχι για την ΕΛΑΣ και την καταστολή

 

Δείτε το στο Facebook